Ons Verhaal

Hoe het allemaal begon...

 

Samen hadden we een diep verlangen, een plek creëren waar iedereen zich thuis mag voelen, waar iedereen weer mag aarden, een magische plek voor de Ziel.
Een plek waar de energie, de trilling zo hoog is dat je bij het binnentreden van de poort de stress en druk van de buitenwereld letterlijk van je af voelt vallen.

Een serene plek voor jou om op adem te komen

Om de verbinding van hoofd naar hart te maken en het contact met lichaam & geest te herstellen

In ons Centrum is ruimte voor heling. In ons Centrum is ruimte voor jou

 

Enkele jaren geleden openden we ons holistisch centrum Spiritueel Bewustzijn op een kleine, magische plek in Waregem.

Een plek waar je hoofd rust kan vinden en waar je je hart weer kan voelen, een plek om thuis te komen.

 

Toch voelden we intuïtief aan dat dit nog maar het begin was. We zouden een plek creëren waar we nog meer bewust mogen worden.

Waar we de magie van het universum verankeren op aarde. Waar we anderen kunnen inspireren. Zo is onze magische plek, Reis van je Ziel, ontstaan.

 

Ons centrum is continu groeiend en bloeiend. Een plek waar Moeder Aarde krachtig aanwezig is. Waar tekens vanuit het Universum ons pad bewandelen. 

Laat dit een ondersteuning zijn voor ieders transformatieproces. 

 

 

Wij zijn intens dankbaar dat wij zo een plek mogen creëren, dat wij jou mogen ondersteunen bij de Reis van je Ziel.

Guido Sienack

Holistisch Therapeut, Coach, Healer, Dierenfluisteraar

 

Sinds mijn kindertijd heb ik het gevoel dat ik een zicht heb op de kern van dingen. Ik voel hoe iets is, hoe iemand zich voelt en wat de oorzaak daarvan is.

Vroeger dacht ik dat iedereen hetzelfde voelde als ik en daardoor kon ik gefrustreerd geraken wanneer mensen geen rekening hielden met anderen.

Het gevolg was dat ik altijd gericht was op anderen en ik vaak niet wist wat ikzelf eigenlijk voelde of wilde.

 

Toch ben ik ook gewoon mens en ga mee in de stroom van het leven, net als jij.

 

Ik ben door mijn hooggevoeligheid me er van bewust dat enkel mijn levensritme me voldoende rust, stilte en voldoening geeft. Toch is het telkens een uitdaging om bij mezelf te blijven maar tegelijkertijd is het ook mijn kracht. Ik laat me telkens weer inspireren door wat 'is' en probeer gewoon te 'zijn', zonder invloeden van buitenaf. Hierdoor kom ik steeds dichterbij de essentie van het bestaan.

 

Anderen inspireren geeft mij een enorme voldoening want mensen in beweging zien komen en vooral de sprankeling weer te zien in hun ogen, dat zijn intens mooie momenten Ik volg enkel mijn hart en gevoel om jou weer te doen stralen en in alle rust stil te staan bij jou doelen zodat jij jou levenskracht weer kan terugvinden.

Inge Busschop

Medium, Holistisch Therapeut, Coach &  Lichtwerkster

 

Sinds mijn kindertijd heb ik contact met overledenen en op die manier zette ik mijn eerste stapjes in de spirituele wereld. Als oude ziel heb ik ook inzicht mogen krijgen in mijn vorige levens en hierdoor weet ik wat mijn doel is in dit leven ; als lichtwerkster anderen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en hun boodschappen doorgeven. Zo sta ik in contact met mijn overleden broer om samen met hem die mooie boodschappen door te geven.

 

Toen ik 12 jaar was kwam ik in aanraking met de 'Lenormand' kaarten, waarmee ik onmiddellijk een enorme voeling had. Mijn overgrootmoeder was een bekende kaartlegster en zij gaf mij de spirituele gave ongetwijfeld door. Er ging een nieuwe wereld voor mij open.


Door de jaren heen was ik op spirituele ontdekkingsreis met prachtige en leerrijke momenten, hierdoor werd mijn levenstaak steeds duidelijker: Ik moest anderen helpen met mijn gave en zo ging mijn mooiste droom in vervulling.


Ondertussen heb ik al heel wat mensen in contact mogen brengen met hun overleden dierbaren en kregen zij de nodige antwoorden om verder te kunnen met hun levensdromen. Anderen helpen en healen met de mooiste boodschappen van hun dierbaren geeft mij kracht en maakt mij intens gelukkig.


Want weet; er is altijd een weg en hoop naar je intens geluk zolang je maar luistert naar dat stemmetje in jou en volg je hart.